Styrelsen

NPF står för neuropsykiatriska funktionshinder som exempelvis adhd, add, autism, språkstörningar och tourettes.
Vi i styrelsen har NPF i familjen, arbetar inom NPF och/ eller annan kunskap inom området som vi vill dela med oss av.
För oss är det viktigt att bidra till att skapa ett inkluderande samhälle. Det gör vi genom föreläsningar, utbildningar, aktiviteter och mötesplatser. Bli gärna medlem för att hjälpa oss att fortsätta med det för det är enormt viktigt, tack! BLI MEDLEM 

ORDFÖRANDE CHRISTINA BRINKEMO

Jag bor i Mariestad men född och uppvuxen i Dalarna. Ordförande och kontaktperson i Attention Skaraborg och jobbar som Verksamhetsutvecklare på Studieförbundet Vuxenskolan inom funktion. Har 2 barn med diagnos. .Mina intressen är att sjunga i kör, promenader i skogen med min hund. Resa och hantverk är också något som jag tycker om. Brinner för att sprida information och kunskap om NPF 

VICE ORDFÖRANDE ANNELIE STRÖMBERG

I vuxen ålder fick jag diagnosen adhd, något jag visste men som ändå var skönt att få bekräftat. Jag bor i Mariestad med man och tre barn. Arbetar som projektledare för "Teknik har ingen ålder och inga hinder" på Studieförbundet Vuxenskolan.
Attention Skaraborg är samverkanspart i projektet, läs mer HÄR.
Jag är också författare och skriver mestadels barnböcker, ofta på temat NPF. Hemsida 

SEKRETERARE MAUD BENGTSSON

Jag heter Maud Bengtsson och är sekreterare i styrelsen. Jag har man och fem barn varav tre av dem har diagnoser inom NPF, ADHD, autism, språkstörning och selektiv ätstörning. Jag arbetar som specialpedagog på ett högstadium i Gullspång. 

KASSÖR MONICA ANDERSSON

LEDAMOT MAGNUS ANDERSSON

Jag bor med min familj i Skövde. Jag har två barn varav ett har diagnos. Är också uppvuxen som syskon till en bror med diagnos med rätt till LSS. Gillar att kolla handboll och allt med knappar som går att trycka på.

LEDAMOT NINA REHN

Mamma till tre söner födda 96,98 o 00. Alla tre har diagnoser. Äldste har ADD, mellansonen ska utredas för Asperger och yngste har ADHD och a-typisk autism. Yrke; språklärare på högstadiet. Jag är social och gillar att lära mig saker bortsett från tekniska prylar. Datorer är inte kompatibla med mig. Styrelseledamot i Attention Skaraborg.

SUPPLEANT CARINA JENSEN

LEDAMOT CAROLA ERICSSON

Jag bor med min familj strax utanför Skövde. Har tre barn varav ett har diagnos asperger syndrom. Brinner för ordning och reda på både hemmaplan och på arbetsplatsen och har det som hobby att rensa, organisera och märka upp. Annars är mina intressen London och musik! 

LEDAMOT TORBJÖRN ANDERSSON

Autist. Diagnos Aspergers syndrom.
Bor i Falköping (bara av kostnadsskäl).
Studerar nu språk i brist på arbete.
Mycket engagerad i autism/npf/neurodiversitet sedan 1996.
Vill verka för att förbättra tankesätt och bekämpa förtryck inom
npf-området.

SUPPLEANT CHRISTINA LING